Els alumnes de 4t A de Primària, presentem per a l'activitat NADALXEF, dues receptes nadalenques:
- Galetes Nadalenques de Maria.
- Coc de iogurt de Jordi.
Recepta de les Galetes Nadalenques de Maria
Elaboració:
- Posem la mantega en un bol i la treballem fins que es posi tova.
- Després afegim el sucre, l'ou, les ametlles i per últim la farina. Barregem bé, fins aconseguir una massa homogènea i que es desenganxi de les mans.
- Formem una bola que tapem amb paper film. La conservem a la nevera durant 20 minuts.
- La dividim en dos parts per treballar-la millor.
- Estenem la massa amb un corró.
- Amb el tallapastes que veulguem anem tallant les galetes i les dipositem en una plata de forn.
- Les coem al forn 12-14 minuts (segon el forn)al forn preescalfat a 180º amb calor baix i dalt o les retirem quan comencin a daurar-se per les vores.
- Les retirem del forn i les deixem refredar.
- Recepta del Coc de iogurt de Jordi.
INGREDIENTS:
1 Iogurt natural
Amb la mida del got de iogurt:
1 Oli
2 Sucre
3 Farina
3
1 sobre de llevat
Xips de xocolata
PREPARACIÓ:
En un bol, es tira el iogurt i es van afegint l’oli, el sucre i la
farina. S’afegeixen també els ous i el llevat. Quan estigui ben remenat,
s’afegeixen els xips de xocolata. Es prepara una safata amb una mica de mantega
i farina, perquè la mescla no s’enganxi. Es tira la massa i es cou al forn,
entre 20 i 30 minuts, a uns 180 graus. Es treu i s’afegeix sucre per sobre de
decoració.
Els nens i nenes de la classe de 4t A de Primària
us desitgem un dolcet i Bon Nadal!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada