dimecres, 18 de desembre del 2019

Col·legi Diocesà Sagrada Famíia (Tortosa) - 4t A de primària - NADALXEF


Imagen relacionada

Els alumnes de 4t A de Primària, presentem per a l'activitat NADALXEF, dues receptes nadalenques:

- Galetes Nadalenques de Maria.
- Coc de iogurt de Jordi.



Esperem us agradin!



Recepta de les Galetes Nadalenques de Maria

Ingredients:

    Resultado de imagen de chef animado gif
  • Un ou
  • 250 gr de mantega
  • 180 gr de sucre
  • 250 gr d'ametlles
  • 250 gr de farina


Elaboració:


  • Posem la mantega en un bol i la treballem fins que es posi tova.
  • Després afegim el sucre, l'ou, les ametlles i per últim la farina. Barregem bé, fins aconseguir una massa homogènea i que es desenganxi de les mans.
  • Formem una bola que tapem amb paper film. La conservem a la nevera durant 20 minuts.
  • La dividim en dos parts per treballar-la millor.
  • Estenem la massa amb un corró.
  • Amb el tallapastes que veulguem anem tallant les galetes i les dipositem en una plata de forn.
  • Les coem al forn 12-14 minuts (segon el forn)al forn preescalfat a 180º amb calor baix i dalt o les retirem quan comencin a daurar-se per les vores.
  • Les retirem del forn i les deixem refredar.

Resultado de imagen de animaciones de navidad gifs





- Recepta del Coc de iogurt de Jordi.

INGREDIENTS:
Imagen relacionada

1 Iogurt natural
Amb la mida del got de iogurt:
1 Oli
2 Sucre
3 Farina
1 sobre de llevat
Xips de xocolata


PREPARACIÓ:

En un bol, es tira el iogurt i es van afegint l’oli, el sucre i la farina. S’afegeixen també els ous i el llevat. Quan estigui ben remenat, s’afegeixen els xips de xocolata. Es prepara una safata amb una mica de mantega i farina, perquè la mescla no s’enganxi. Es tira la massa i es cou al forn, entre 20 i 30 minuts, a uns 180 graus. Es treu i s’afegeix sucre per sobre de decoració.


Resultado de imagen de animaciones de navidad gifs




Els nens i nenes de la classe de 4t A de Primària 
us desitgem un dolcet i Bon Nadal!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada