MAGDALENES NADALENQUES
(Per a 12 magdalenes)
Ingredients:- 2 ous grans
- 210 gr de farina
- 60 ml de llet
- 200g de sucre
- 190ml d’oli d’oliva suau
- 7g de llevat en pols
- 1 polsim de sal
- 1 cullerada d’aroma de vainilla
- Per decorar: perles de sucre, llapis de sucre amb colorants, sucre glass, fideus de sucre, etc.
Com ho hem fet:
- Batem els ous amb el sucre
- Incorporem l’oli, la llet i la cullerada d’aroma de vainilla (opcional) i seguim batent
- Afegim poc a poc la farina amb el llevat i la sal tot tamisat (passat per un colador)
- Un cop tenim tots els ingredients barrejats, tapem el bol amb paper film o un drap i deixem que reposi entre una i dues hores a la nevera (podem deixar-ho 24 hores si volem).
- Preescalefem el forn a 250ºC
- Traiem la massa de la nevera.
- Agafem els motlles de magdalena i els posem dins d’un motlle per fer magdalenes perquè no s’obrin quan hi posem la massa .
- Omplim 3/4 del motlle de paper amb la massa amb una cullera .
- Baixem el forn a 210ºC i deixem coure uns 15-20 minuts amb el forn de sota. Sabreu que estan llestes quan punxeu amb un escuradents i surti net.
Després, una vegada s'han refredat, passem a decorar-les al nostre gust amb totes les llaminadures que han portat les professores per fer-les.
Ens ho hem passat molt bé!!!!
Els nens i nenes de la classe de 1r B de primària,
desitgem que passeu un dolcet i Bon Nadal!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada